En kyllä tajua näitä nykyteinejä, että miten ne voi kulkea niissä pöksyissä, missä kalsarit vilkkuu. Tänä aamuna bussiin juostessa meinasi housut pudota. Osansa asiaan varmaan on epänaisellisella taipumuksellani säilyttää taskuissa kaikki mahdollinen, mutta eihän ne piukat pöksyt valu. Mutta jotain materiaa on jonnekin kadonnut, kun nuo sammarit, jotka olivat siis alussa tavoitehousuina, alkavat valua päältä. Pitäisi varmaankin etsiä vyö.

Nyt on taas vähän tällainen ärsyttävä väli, kun nuo parit aiemmat housut alkavat jäädä isoiksi, mutta nämä seuraavan koon housut taas ei ihan ehkä vielä ole sopivia. Punaiset farkut mahtuu oikein hyvin, ja kiitos elastaanin ne myös tuntuu tosi mukavilta päällä, mutta kun ei nämä reisilihakset pullistele pikaluistelijatyyliin, vaikka mittaa onkin, niin tuntuu vähän hävyttömältä kulkea ihan pintaa nuolevissa pillifarkuissa. Tällanen keski-ikää lähenevä äiti-ihminen ;-)  Ei sen puoleen, olen kyllä aiemminkin kauppakeskuksissa pulleahkoja kanssasisaria tarkastellessani todennut että minulta puuttuu vain pokkaa. Tai sitten kauneuskäsitykseni on vääristynyt, kun en usko näyttäväni seksikkäältä, jos valuttelen jenkkakahvat kaiken kansan nähtäville siitä piukkojen lantiofarkkujen ja nuolevan napapaidan välistä.

Toiset mahdolliset housut on mustat nappifarkut jostain viime vuosituhannelta. On nämä 90-luvulta sentään, kun ei vyötärö ole kainaloissa asti. Johan ne kasarit alkaa olla kyllä muotiakin... Nämä farkut ei. Mutta alkukesästä ei nousseet edes persuksille asti, meni ns. reisille koko yritys. Ihan perusmallia, mitä nyt nämä lahkeet on suorat. Ei kapeat, ei leveät, vaan suorat. Hyväntahtoinen voisi sanoa ehkä näiden olevan bootcut-mallia? Ja nämä on stretchittömät. Ei stressittömät. Eli jäykät. Juuri laitoin jalkaan ja kokeilin istua, onnistuu. Henki kulkee ja olo ei ole juurikaan edes tukala. Paitsi että tuo yli jäänyt mahanahka vyöryy tuosta napakan  vyötärön yli aika törkeän näköisesti. En ole ihan varma että voiko näissäkään kulkea ihmisten ilmoilla... Kai sitä on pakko, täytyy pitää takki päällä tai jotain.

Täytyy varmaan laihtua lisää, että pääsee tästäkin ongelmasta.