Aamulla mansikkaa kuitu- ja mhb-lisällä ja maitokahvi. Lounaaksi kasviskeitto, johon sittenkin jossain mielenhäiriössä laitoin vähän keitettyä kukkakaalia, kun sattui olemaan. Ja kahvi. Ja välipalaksi suklaata - makumuistuma oli sen verran tuttu, että ehkä söin sitä eilenkin :-P ja pala raakaa kukkakaalia. Ja kahvi. Ja nyt en sitten olekaan enää ihan varma että haluan juoda maitokahvia tapani mukaan kolme kertaa päivässä, sillä siitä jää aika tympeä maku suuhun... Pitääkö vierottautua kahvista vai vain maidosta? Kaksi pussia olisi vielä jäljellä tälle päivälle.

Edelleen olo ihan normaali - vaikka kaiken lisäksi aloitin aamun pyöräilemällä labraan ennen kuin söin mitään. Ei tunnu missään. Aamupäivällä fiilis oli että jee, tästä sitä nyt laihdutaan, onpa kiva kun ei tartte tuhlata aikaa syömiseen! Iltapäivän suklaapirtelöstä tuli sellainen olo että voi hevonvee, tätä p*skaako sitä pitää nyt sitten litkiä pari kuukautta... Pakko motivoida itseään exelöimällä arvioitu paino kuurin loppuessa keskimääräisellä kilon ja puolentoista viikkopudotuksella. Enempää en toivo, tuo puolitoista se voi olla. Pettyy kuitenkin, jos kuvittelee liikoja.

Aikomus on nyt jatkaa tätä minimissään viisi viikkoa. Oletusarvoisesti kymmenen. Maksimissaan viisitoista ;-) Kiloissa tähtäilen nyt siihen että menisi ainakin 11 ja painoindeksi alle sen sairaalloisten rajan. Parempi olisi jos menisi kiloja vaikka se 15, mutta en pane hanttiin enemmällekään! Ehkä 25 kohdalla pitää jo alkaa jarrutella. Tai miksi pitäisi? Kattoo ny, harkitaan asiaa sitten joskus. Nyt ei pohdita liikaa, tehdään vaan.

Paitsi että pohtia pitää, koska se suurin laihdutuseste on korvien välissä. Tästä voisi pohtia enempi omassa postauksessaan, jos saisi kategoriaa sille :-P (Niin juu ja se vaaka näytti 400 g vähemmän kuin eilen)